Till våra medelmmar – Ny Dataskyddsförordning inom EU – GDPR.

Till medlemmar i TRÄNGREGEMENTETS och KUNGL GÖTA TRÄNGREGEMENTES KAMRATFÖRENING

Från den 25 maj 2018 gäller en ny Dataskyddsförordning inom EU – GDPR.

Föreningen för Trängregementets och Kungl. Göta Trängregementes Kamratförening använder sitt medlemsregister och hemsida (www.trangaren.se) för hantering av medlemsavgifter och information till medlemmar.

Medlemsregistret omfattar endast namn, adress och mailadress samt registrering av betald medlemsavgift – inga andra personuppgifter. Registret används endast av Trängregementets och Kungl. Göta Trängregementes Kamratförening.

Uppgifter i registret sparas så länge man betalar medlemsavgiften och därefter i max två (2) år. Därefter rensas uppgifterna bort. Registret sparas i en av Försvarsmaktens lösenordskyddade arbetsplatsdator (FMAP) samt säkerhetskopieras till ett lösenordskyddat USB-minne.

Förordningen kräver att ni godkänner att föreningen får använda dessa uppgifter enligt ovan.

Frågor eller funderingar: info@trangaren.se

 

Med vänlig hälsning
Christer Rapp
Ordförande

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.